СВЕТЛИНА И УЮТ ЗА ВАШИЯ ДОМ

Осветлението – външно или вътрешно – е изключително важно както за отделното помещение, така и за цялото пространство на един дом.

Още докато тече ремонтът или цялостното обзавеждане, е необходимо да се направи избор на интериорно битово осветление. От значение са не само самите осветителни тела – да бъдат качествени и естетически издържани, но и как ще бъдат поставени. Сигурни сме, че с помощта на оптимално и добре позиционирано осветление можем да превърнем скучната и безлична стая в уютно кътче от вашия дом. Няма нищо по-хубаво от комфорта на дома и ние ще направим светлината част от този комфорт.

Какво можем да направим за вас:

  • Да превърнем осветлението в акцент или да го използваме като инструмент, за да акцентираме върху целия или част от интериора;
  • Да позиционираме правилно осветителните тела според ролята, която ще изпълняват в помещението: основно, допълващо (фоново), акцентно или работно осветление;
  • Да ви помогнем при избора на осветителни тела;
  • Да ви консултираме по въпроси като енергоефективност, качество и трайност на видовете осветителни тела.

Нашата сила е в импровизацията!

Ще ви предложим множество варианти, така че да внесем на желаното от вас място прекрасно фоново или основно сияние, характерно за съвременните интериорни и екстериорни решения. Имаме достатъчно опит и фантазия, за да удовлетворим и най-екстравагантните ви желания. Без значение дали става дума за обикновени помещения (всекидневна, детска, спалня), или за такива с повишена влажност (баня, кухня) – можете да разчитате, че ще внесем истински светлинен разкош във вашия дом.

*Цената се формира в зависимост от големината и естеството на проекта.

Галерия